My Slideshow

Thursday, 10 March 2011

BETINA !

okey . now i nak citer pasal sorang betina niee ..
kononnye ckp pkwe aku suke kau lhaa ! choyy lhaa ! miochan hate gyla lha kat kau , kau tawuk !
kau tu da lhaa over , over and over ! so please lhaa jage attitude kau tuw !
ingat bagus sgt ! phuii !
kau tu da buad kteowng hate kau , kau da buad kteowg muak tgk kau !
and now kau nk buad miochan benci kau ! well done sayang !
kau ta perasan kew yang kteowg ta suke kau ? or kau buadbuad ta perasan !
if kau perasan .. kenapa kau WAJIB follow ktewog g mane jee ! ehh ! benci siak miochan ngn kau !
please lhaa sayang .. tapaya nak jage tepi kain aku boleh kan ? haishh ='=
jangan pernah buad miochan gelar kan kau PERAMPAS ! bole ?
and kau tuu manusia tau , bukan binatang so please buad care manusia bepikir !
be perempuan but not be betina ! okey :D

a**** : if aku tau kau couple dgn betina niee . siap sedia lhaa hadapan dgn miochan ntuk kali ke2 okey sayang ! if aku hate org tuu kau pun WAJIB hate org tuu .! maybe kau bole kwn dgn dia tapi jgn kawan mcm kau da kenal dia 10taon ! okey !

No comments:

Post a Comment